Veel, heel veel kettingen

Kettingen.. Wie heeft ze niet?
Ik heb ze zelf in allerlei soorten materialen, kleuren, lengten en noem maar op. In elke winkel waar ik shop online of offline kijk ik altijd even bij de sieraden. Vaak kosten ze maar een paar euro en dan denk ik oke neem maar mee. Want deze kleur of dit bedeltje heb ik nog niet. Herkenbaar? Dan vertel ik je meer over een nieuwe trend.

Misschien kende je dit al of deed je dit al maar het is nu helemaal hip om meerdere kettingen met elkaar te combineren. Je ziet dit al langere tijd met armbandjes, de zogenoemde armcandy. Maar je mag nu dus ook losgaan met je kettingen.

image

Kies bij het combineren van je kettingen wel voor een bepaald thema of een kleur. Als je alles door elkaar gaat dragen wordt het een rommeltje. Kies voor subtiele kettinkjes in bepaalde lengtes of. Voor de boho stijl mag je wel lekker mixen en matchen.

image

Het leukste van deze trend is dus dat je nog meer kettingen kan en mag kopen om leuke combinaties te maken. En nog leuker het is nu bij veel winkels final sale!! Dus veel kopen voor weinig geld!

Foto’s via printerest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *