Mysteryland

Vandaag ben ik nog aan het bijkomen van een van meest fantastische festivals ever! Gisteren ben ik naar Mysteryland geweest en oh wat was het gaaf! Natuurlijk was het super mooi weer, een graad of 24 en de hele dag zon. Het festivalterrein was groot en we kwamen oren en ogen tekort om alles te zien.

We zijn met de trein en shuttlebus vanuit Utrecht naar het terrein gegaan en dat was prima te doen. Rond een uur of een waren we al op het terrein en met een hapje en een drankje hebben we het festivalterrein bekeken. Vooral het Q-dance podium met de grote baviaan was erg indrukwekkend en vanaf de Crazytown had je een waanzinnig overzicht op het hele terrein. Elk podium hebben we wel gezien maar ik vond de Mainstage qua muziek erg lekker.

Ook de bekende festivalmarkt ontbrak natuurlijk niet. Hier zag je vooral heel veel Ibiza en bbohemianachtige kleding, armbandjes, haarbandjes, zelf gemaakte tassen en heel veel leuks. Ik heb ook nog veertjes in mijn haar laten zetten, daar zal ik in een andere blog over vertellen.

Natuurlijk heb ik ook me ogen uitgekeken naar de outfits die iedereen droeg. Maar vooral de denimshortjes, sneakers en zonnebrillen waren volop aanwezig.
Zelf droeg ik een gouden rok en laarsjes met studs van ModeMusthaves , top van H&M en een slangenarmbad van Supertrash.

image

image

image

image

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *