Diner bij Badhu. Een oud badhuis in Utrecht

Afgelopen zaterdagavond heb ik een heerlijke avond gehad bij restaurant Badhu. Dit bijzondere restaurant is gevestigd in een oud badhuis net buiten het centrum van Utrecht. Het is een kwartier lopen vanuit het centrum of 10 minuten met de bus vanaf het centraal station. Behalve restaurant is Badhu ook een hotel en verhuren ze appartementen.

image

Zodra je binnenloopt voel je je welkom door het zeer vriendelijke personeel en de geweldige ambiance. Het restaurant bestaat uit allemaal leuke hoekjes en verschillende ruimtes waar je kan zitten. Het industriële interieur past prima bij de warme kleuren, lampen sfeer.

image image

Het eten ziet er zo mooi uit dat het eigenlijk zonde is om op te eten. Ze serveren allemaal kleinere gerechtjes zodat je meer kan proeven of samen kan delen. De ingrediënten zijn allemaal vers vormen een waar kunstwerk op het bord.
Behalve het eten zijn ook de drankjes te lekker. We hadden een fles Marokkaanse rosé besteld en die was echt goddelijk!

Daarna was het natuurlijk tijd voor een toetje. We komen niet kiezen en daarom kozen we voor het Arabisch delight wat bestond uit allerlei kleine zoetige hapjes. En we deelden de pecannotentaart met ijs mmm wat een smaaksensaties! Ik dronk erbij een koffie met slagroom en café Marakesh likeur ook weer erg smaakvol.

image image

Dus mocht je een keer in Utrecht willen eten dan is Badhu echt een aanrader. Alles klopt aan dit restaurant en ik kom zeker te

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *