FreshMeals Utrecht

Dit jaar begon goed voor mijn blog want ik mocht twee receptent testen voor FreshMeals. FreshMeals is een jong bedrijf van twee jonge mannen met een passie voor vers, goed en gezond eten. De een een passie voor koken de ander voedingsexpert. Een betere combinatie kan toch niet?

Het bestellen is erg eenvoudig. Je gaat naar de site en per bezorgmoment hebben ze zes gerechten. Je kiest wat je lekker vind en op de dag zelf wordt het vers bereid en bij je thuis bezorgd. Warme maaltijden even opwarmen in de magnetron en binnen 5 minuten heb je een verantwoorde maaltijd op tafel.

image

Dit concept vind in ideaal want als ik uit me werk kom heb ik niet altijd zin om nog eten te koken. Nu kan ik gelijk aanschuiven en kom ik niet in de verleiding om wat te halen of een vette hap te bestellen.

De gerechten die ik had gekozen was de saté ajam met zelf gemaakte saté saus en de superfood cicken salade. De saté saus was echt zo lekker je proefde echt de smaak van pinda’s en ook al komt het uit de magnetron je merkt het totaal niet! De superfood salade was een verrassing qua smaken: mango, cashewnoten en tomaat. Zoet en sappig echt heerlijk. En het bewijst maar dat je fruit en groente goed kan combineren.

image

Ik heb nog een bon gekregen om met korting nieuwe gerechten te bestellen en daar ga ik zeker gebruik van maken. En ook jij kan korting krijgen. Ga naar de site om te bestellen en eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *