Fashion-Vintage Live

Vandaag was ik weer eens bij een fashion event. Het werd wel weer eens tijd voor een eventje. En wat is er nou leuker dan shoppen en mooie kleding bekijken?! Dus ben ik vandaag naar Fashion-Vintage live geweest in de Kromhouthal in Amsterdam.

image

Fashion-Vintage live is een samenwerking tussen Fashion Vintage en modeblad Glamour. Het is de grootste modehart van Nederland en meer dan 150 kramen waar Bn’ers en bloggers als Tess Milne, Lizzy van der Ligt, Linda Tol, Liza Chloe, StyleMyDay, Kunna Haan, Claartje Rose en Abbey Hoes, stylisten, fashion editors Glamour-lezeressen de kleding en accessoires die zie niet (meer) dragen komen verkopen.
Behalve de verkopers waren er ook kraampjes van Bloomon, crêpes, verse friet, gezonde sapjes en natuurlijk mochten de koffie en taartjes ook niet ontbreken.

image

De deuren gingen om 10 uur open en er was zoveel moois te vinden. Echt vintage, tweedehands maar ook gewoon H&M en Zara en zelfs onbekende merken. Ik heb eerst even rustig een rondje gelopen om te kijken wat er allemaal was. Je kon alleen met contant geld of de app Bunq betalen. En natuurlijk wilde ik niet al mijn net gestorte salaris er doorheen gooien. Gelukkig was er genoeg moois te vinden en de drukte viel ook nog reuze mee ’s ochtends dus je kon op je gemak rondlopen en een praatje maken.

image

Dit is wat ik uiteindelijk heb geshopt!
Links een broek van JoshV en zijden trui van CoastWeber Ahaus.
Rechts een zijden bomber van Dante6 en zilveren tas van een onbekend merk.
Kortom super geslaagd en een super leuk event!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *