Hotspot: Hutspot Utrecht

Sinds een paar maanden hebben we weer een nieuwe hotspot in Utrecht en hij heet Hutspot. In Amsterdam ben ik al eens geweest bij deze vestiging geweest tijdens een workshop van Marie Claire en Anna Nooshin.

Amsterdam
Deze concept store heeft twee vestigingen in Amsterdam op de van Woustraat en de Rozengracht. Dit concept is bedacht door drie schoolvrienden in 2012. Ze zijn eerst een pop-up store gestart en al snel kwam de eerste winkel en de tweede volgde. Utrecht is de derde winkel die zij geopend hebben en hopelijk volgen er nog meer.

image

Concept
De eigenaren willen lokale en nieuwe designers, merken en ondernemers een kans geven om hun producten te verkopen. Zo krijgt het grote publiek een kans om met de nieuwelingen kennis te maken.

In Utrecht bijvoorbeeld verkopen ze muziekdoosjes die gemaakt worden door Houtatelier Solaris. Zij verwerken omgehakte bomen uit de stad tot schattige muziekdoosjes. Bij elk doosje zit een kaartje met informatie waar de boom heeft gestaan.

image

Ogen te kort
In de winkel verkopen ze voor ieder wat wils. Mannen en vrouwenkleding, hebbedingetjes voor in huis en mooie accessoires. De kleding is gemaakt van heerlijk zachte stoffen en heeft een prachtige uitstraling. De inrichting is simpel gehouden waardoor de spullen nog beter tot hun recht komen.

Drankje aan de bar
Nadat je lekker in de winkel hebt rond gelopen en misschien zelfs wat gekocht hebt kun je met een hapje en drankje bijkomen en lekker genieten van een vrij moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *