Weekendje London en naar het concert van Queen Beyonce

Het is alweer een tijdje geleden maar afgelopen maand ging ik naar het concert van Beyonce in Londen! Mijn nichtje is helemaal gek van Beyonce en vroeg of ik met haar mee wilde naar het concert in Wembley stadion, Londen! Off course baby. Dus vlogen we zaterdagochtend 2 juli naar Londen!

We hadden een vroege vlucht en waren dus al om 7 uur in Londen! We pakten de metro naar Eusten waar ons hotel was. De plek van het hotel was ideaal maar het hotel was simpel en dan is het nog wel netjes uitgedrukt. Maar goed we waren in Londen en vanavond het concer Beyonce. We hebben even een uurtje geslapen en toen hebben we ontbeten bij een heel lekker restaurantje in de buurt. Even war inkopen bij de supermarkt en gelijk door naar Wembley stadium.

image

We waren daar om 12 uur sochtends en het concert begon om 20 uur savonds. Dus dan maar wachten, wachten, wachten. Gelukkig scheen de zon en hebben we lekker gekletst en rond gekeken. De bewaking hield alles wel goed in de gaten.
Om 17 uur gingen de deuren open en was het dringen geblazen maar we stonden bijna vooraan!

Wat was het gaaaaffff!!! Iedereen die in Amsterdam is geweest weet wat ik bedoel en anders hier nog een fotocompilatie:

image

In een twee uur durende show kwamen oude hits maar vooral nummers van het nieuwe album voorbij. Wat een vrouw! Zang, dans en entertainen ze kan het allemaal.
Terug in het hotel vielen we dan ook moe maar voldaan in slaap.

De volgende ochtend snel uitchecken en we waren klaar voor nieuwe dag Londen. Sochtends eerst weer heerlijk onbeten met koffie, pancakes en vers fruit.

image

Toen namen we de bus naar het centrum en hebben we geshopt op Oxfordstreet, koffie gedronken, metro naar Picadilly circus en gewandeld over Regent street. Natuurlijk ook de nodige foto’s gemaakt!

image

image

image

Aan het einde van de middag moesten we weer terug naar huis. Maar het waren twee fantasische dagen in Londen! Wat een geweldige stad!

Outfits
Spijkerbroek H&M
Tijgerprint jasje en gestreept shirt Vero Moda
Allstars en Nike schoenen
Tas gekocht op de vintage markt
En natuurlijk een T-shirt van Beyonce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *