Mooi roze is niet lelijk!

Vorige week was ik weer op de IJhallen in Amsterdam. Met een auto vol kleding, accessoires en schoenen en vol goede moed hebben we weer lekker wat kunnen verkopen.

De hele dag sta je achter een kraam en wil je natuurlijk dat mensen jouw spullen kopen omdat je zoveel moois hebt liggen. Maarja we waren natuurlijk niet de enige. Het hele terrein stond vol met moois (niet allemaal natuurlijk..).

Tegenover ons stond ook een kraam met allemaal leuke spullen die ik ook wel wilde hebben. Waaronder deze roze tas. Al gelijk toen we aankwam zag ik de tas hangen en ik moest hem hebben! Ik had de andere bezoekers tot 3 de tijd gegeven en als ie er toen nog hing was ie van mij. En guess what? Hij hing er nog en voor het prachtige bedrag van 1 euro was ik de nieuwe eigenaar.

image

Bijna alles wat roze is vind ik mooi en moet ik hebben. Al was deze meer mooi van lelijkheid met zijn lichtroze kleur en zilveren accenten. Maar ik ben er super blij mee maar dat hadden jullie vast wel in de gaten šŸ™‚

In deze outfit heb ik de tas dan maar met nog meer roze gecombineerd en een tijgerprint riem om het iets stoerder te maken.

image

T-shirt: ByFabrio (inmiddels bestaat deze winkel helaas niet meer)
Broek en riem: Costes
Schoenen: Nike air max. Gekocht bij de Nike outlet in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *