Genadeloos!

Momenteel ben ik lekker vakantie aan het vieren in Morro Jable, Fuerteventura. En vakantie betekent voor mij zon, lieve mensen, mooie omgeving, leuke dingen doen en boeken lezen.
Volgende week zal ik een nieuwe blog maken over mijn vakantie!

Vanmorgen heb ik mijn eerste boek uitgelezen en dat wil ik graag met jullie delen. Ik heb het boek genadeloos van Erik Bertrand Larsson gelezen. Hij heeft ook het boek Helweek geschreven en dit is de voorbereiding daarop. Misschien ken je het wel? Anders is het echt een aanrader!

img_2562

Erik Betrand is de meest gedreven mental trainer uit Noorwegen met een achtergrond als parachutist in het leger en een bachelor economie. De boeken gaan over een betere versie van jezelf neerzetten. En dat is geen kwestie van kunnen maar willen! Doorzetten en een doel voor ogen hebben.

Ik heb al een paar blogs gelezen en vlogs gekeken van mensen die de Helweek hebben gedaan en dat inspireerde mij om dit boek genadeloos te gaan lezen. Het boek leert je om een doel te stellen en hoe je die kan laten.

img_2556

Hoe doe je dat? Een paar stappen uit het boek
Plaats je leven in perspectief
Ontdek je waarden en normen
Geloof in jezelf
Stel jezelf een doel
Leer omgaan met tegenslagen
Visualiseren
Goede modus

Wat ik heel mooi vond om te lezen is dat Erik Betrand veel met sporters heeft gewerkt die alles opgaven om voor hun doel te gaan, goud halen en winnen. Als je maar gelooft in jezelf en weet waar je naar toe wilt dan kan je dit volbrengen. Maar houdt moed, zie je doel voor je en werk vooral heel hard!!

Ben je nieuwsgierig en wil je de boeken ook lezen? Check dan even Bol.com want zij verkopen Genadeloos en Helweek samen voor een leuke prijs. Of leen de boeken bij de bibliotheek.

Of lees ervaringen van andere op Helweek.

img_2565

Mijn doelen voor 2017 heb ik inmiddels helder en ik ga er keihard aan werken. Na mijn vakantie ga ik het boek Helweek lezen en dan ook doen. Dus binnenkort meer!
Heb jij de boeken gelezen? En/of de Helweek gedaan? Vertel je ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *