Vacaciones

Hola! Daar ben ik weer. Ik ben alweer een paar dagen teug uit het zonnige Fuerteventura en ik heb een fantastische vakantie gehad!

Mijn vriendinnetje woont daar samen mer haar vriend en hondje. Dus ik ging een weekje bij hun in huis en lekker genieten van hun gezelschap en het mooie weer. Ik ben er al twee keer eerder geweest en dus al een hoop van het eiland gezien. We hebben daarom niet de toerist uit gehangen maar vooral uitgerust, kletsen en eten en dat is toch ook vakantie! Daarom wilde ik jullie toch even laten meegenieten van de mooie foto’s.

1d957ea4-07d3-43cd-b18b-926dce101c18

Eten en drinken. Dat is de belangrijkste levensbehoefte en hebben we dus uitvoerig gedaan. We hebben lekker gezond zelf gekookt en wezen lunchen, misschien iets minder gezond ;). Een echte specialiteit van het eiland is leche leche. In het Nederlands betekent dit melk melk. Het is koffie met een lekkere soort room onderin en smaakt heerlijk zoet. Het is ook alleen daar te koop dus ik heb een fles meegenomen om nog even na te kunnen genieten.

img_2541

La playa oftewel de zee. Deze kan soms erg wild zijn met hoge golven. Maar de temperatuur is nog heerlijk, al moet je de eerste meters wel even wennen.

img_2558

Dit was een lunchplekje op een bewolkte middag met een prachtig uitzicht op zee in het plaatsje Tarajalejo.

img_2683

De laatste avond gingen we uit eten en dit was het uitzicht op de nachtelijke zee. Vlakbij de kust lag nog een prachtig jacht. Je ziet de lichtjes ervan op de foto.

img_2653

Deze foto heb ik ook op mijn eigen Facebook geplaatst want ik vind hem zo leuk, al zeg ik het zelf šŸ™‚

img_2625

En natuurlijk mag de zonsondergang niet ontbreken!

San, Fran en Oso muchos gracias voor deze fantastische vakantie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *