Shop my closet

In mijn vorige blog heb ik je tips gegeven om je bureau op te ruimen. Vandaag ga ik een paar tips geven voor het opruimen van je kledingkast.

Haal alles uit je kast en gooi het allemaal op een grote hoop. Dan maak je vervolgens drie stapels:
Leg kapotte kleding apart. Maak de keuze om het te laten repareren of gooi het in de kledingbakken die bij de supermarkten staan.
Wat wil je houden? Kijk het na op vlekken en gooi het in de wasmachine. Is het schoon? Strijk het dan nog even zodat het weer netjes in de kast kan.
Kleding die je niet meer draagt kan je weggeven of organiseer een kledingparty met vriendinnen.

Maar je kan je kleding natuurlijk ook verkopen.
Voor het verkopen van je kleding heb ik een hele leuk app: United Wardrobe

IMG_3545

United Wardrobe is een sociale marktplaats voor het kopen en verkopen van je kleding. Er is zoveel kleding op de wereld en wat jij niet leuk vindt, vindt een ander weer fantastisch. Zo hou je de wereld een beetje schoon en maak je een ander weer gelukkig.

In de app maak je simpel een account aan en daarin plaats je foto’s van jouw kleding. Tip: plaats ook foto’s met je outfit aan dan weet de ander gelijk hoe het kledingstuk staat.
Je kan de kleding een vaste prijs geven maar je kan ook laten bieden op de kleding.
Van alles wat je verkoopt gaat 10% naar United Wardrobe. De rest is voor jou.

A516D642-A580-43B0-B7C1-6C3BA8D469DF

Als iemand jouw kleding wilt kopen dan wissel je gegevens uit en stuur je het kledingstuk voor eigen kosten per post op. In de app kan je aangegeven dat je het op de post hebt gedaan zodat de koper weet dat het onderweg is. Zodra de koper het heeft ontvangen en goeg gekeurd kan je dat ook aangeven. Het bedrag wordt dan binnen 24 uur op je rekeningnummer overgemaakt. Hoe easy? En heel veilig!

Ik heb al wat kledingstukken verkocht en dat ging echt heel makkelijk dus ik heb ervaring.

58B878F9-6746-4388-8DD8-1C30CC2007D3

Maak dus vandaag nog een account aan en start met verkopen. Ben je benieuwd wat ik te koop heb? Mijn accountnaam is Laura

Deze blog is niet gesponsord

2 gedachten over “Shop my closet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *