Een persoonlijk verhaal – deel 1

Een blog is eigenlijk een online dagboek. Een dagboek is een schrift waarin je elke dag opschrijft wat je beleefd. Dus persoonlijke gebeurtenissen. Maar om echt een persoonlijke verhaal goed op papier te krijgen is iets waar ik toch al langer tegen aan loop. Maar nu ga ik het dan toch proberen.

Waarom ben ik begonnen met deze blog?
Vroegah toen ik nog een klein meisje was droomde ik van een eigen hotel met restaurant aan zee. Ik heb zoveel hotels getekend en met lego en playmobiel gebouwd.

Toen ik na de middelbare school een vervolgopleiding moest gaan kiezen wilde ik persé naar de toerisme opleiding in Utrecht. Al in het eerste jaar kreeg ik de ziekte van pfeiffer waardoor ik een paar maanden thuis kwam te zetten. Ik heb de opleiding afgemaakt maar ik twijfelde over wat ik wilde gaan doen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de opleiding media en organisatie in Zwolle. 3 jaar lang mocht ik de meewerken aan de grootste evenementen in Zwolle en ik ben dankbaar voor die tijd.
Maar na die jaren vond ik het mooi geweest om veel avonden en weekenden te werken naast mijn studie.
Ik wilde wat meer regelmaat en ging werken in een winkel. Na een paar jaar ging die failliet en zat ik zonder werk. Maar ik had een vriendje in Tunesië en heb mijn koffer gepakt en een ticket geboekt.

Na 8 weken kwam ik teug en had besloten om alleen mijn leven in Nederland op te pakken. Direct kreeg ik last van hyperventilatie. Daarna volgende een paar rare weken in de familie.
Uiteindelijk vond ik mijn huidige baan bij Meeùs. Een nieuwe uitdaging en bovendien kreeg ik snel een jaarcontract en kon ik mijn eerste eigen huisje kopen in Utrecht! De hyperventilatie bleef en door de WFT diploma’s die ik moest halen werden die aanvallen steeds erger. Tot ik mijn eigen huis niet meer uit durfde.

Wordt vervolgd komende donderdag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *