Blog update

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe update op blog. Sorry. Sorry, dit heeft veel te lang geduurd. Omdat ik zoveel reacties heb gehad op mijn persoonlijke verhaal, wil ik dat soort verhalen meer met jullie gaan delen.
Daarom beginnen we gelijk goed met een update van de laatste maand in foto’s!

Muziek en concerten
De laatst maand heb ik behoorlijk wat leuke concerten bezocht. Hieronder een compilatie van Armin van Buuren, Anouk, De Toppers en Kensington op het Vredenburg in Utrecht.

Weekendje Noordwijk
Samen met mijn moeder ben ik een weekend naar Noordwijk geweest. We hebben genoten van de zon, lekker eten, ontbijt op bed en vooral lekker rustig aan doen.

Dagje Rotterdam
Met mijn liefste vrienden zijn we een dagje de toerist uit gaan hangen in Rotterdam. We beklommen de Euromast, zaten op het terras bij een lekkere wijnbar en hebben gegeten bij de Griek in de Markthal.

Guido Weijers
Ik heb ook de voorstelling ‘Masterclass Geluk’ gezien van Guido. Binnenkort zal ik jullie in een aparte blog tips geven over geluk!

Maastrichts Mooiste
Samen met een collega hebben we 15 kilometer gewandeld door het Limburgse land en we verbleven het weekend in een Jan des Bouvrie in Landal Park Mooi Zutendaal. De tocht werd mede mogelijk gemaakt door de MeeùsFitClub. Dit was voorheen de MeeùsRunClub maar tegenwoordig doen we wandel, fiets en hardloopevenementen. Alles was zoals altijd top geregeld en we hadden super mooi weer. Na het wandelen hebben we uitgebreid genoten van de luxe van de villa.

Dagje Deventer
Met een vriend hebben we afgelopen zaterdag heerlijk geluncht bij no11 en ’s avonds gedineerd bij Jackies. Deze restaurants zijn van dezelfde eigenaar en zitten naast elkaar op Grote Poot in Deventer. Prachtige gerechten, luxe uitstraling en een heerlijk terras voor de deur. Kortom echt een aanrader!

Kortom geen zorgen ik geniet ontzettend van al het moois dat ik meemaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *