Mini make-over

Ken je dat gevoel dat je op zaterdagmiddag opeens het gevoel hebt dat je de inrichting van je huis wilt veranderen? Dat had ik dus afgelopen weekend. Ik moest en zou een nieuwe kapstok en een opbergbak voor in de keuken hebben.

Hieronder even de voor-foto’s hoe het was..

Je ziet dat het allemaal niet heel gezellig is dus ging ik op zoek naar leuke nieuwe spullen. Ik wil vooral een opgeruimd huis met zo weinig mogelijk losvliegende spullen. Dus de opdracht was functioneel en ook niet te duur. Gelukkig is Ikea mijn beste vriend op meubel gebied en had ik al snel mijn aanwinsten gevonden!

Deze leuke plantenbak doet het prima als opbergbak en is nu tijdens Plundra voor de helft van de prijs en dus multifunctioneel.

De kapstok is van de serie Mackapär en kost € 39,95

Nu is er eentje dingetje want die pakketten van de Ikea zijn nooit heel handig te tillen en ik was op de fiets.. Dus je begrijpt dat het een hels karwei was om alles veilig thuis te krijgen maar het is gelukt 🙂

Natuurlijk moest en zou het ook gelijk in elkaar gezet worden dus ik ging aan de slag en tadaaa het eindresultaat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *