YOR Health komt naar Nederland!

Jaa groot nieuws van YOR Health! Want vanaf half augustus wordt er een distributie centrum geopend in Europa en weet je waar?? In Nederland. Gewoon in ons eigen landje hoe tof is dat! Debbie, Bas en Sabine zijn al ruim 6 jaar bezig met YOR Health in Nederland en het harde werken wordt nu eindelijk beloond.

Hoe zat dat dan eerst hoor ik je denken. Als wij vanuit Nederland of elders in Europa producten bestelden bij YOR Health ging dat altijd via Amerika. We plaatsen de orders online dat wordt in Amerika verzameld en op het vliegtuig naar Nederland of andere landen in Europa gezet. Daar zitten natuurlijk extra kosten aan vast en ook douane kosten worden berekend.

Dus stel je bestelt voor een flesje citroen olie van 9,95 euro dan kwam daar nog ruim 10/15% aan extra kosten bij. Dat was voor veel mensen ook de schrik en reden dat ze niet eerder bij ons wilden bestellen vanwege deze extra kosten. Hoe mooi is het nu dat we deze kosten niet meer hoeven te rekenen en dat je bestelling nog sneller wordt geleverd omdat het distributiecentrum in Nederland zit! Alleen maar big news dus!

De exacte datum is nog niet bekend maar ergens in augustus. Dus dat is al over minimaal 3 weken.

Je begrijpt dus dat ik alleen maar nog enthousiaster wordt van dit nieuws en de producten meer met jullie ga delen. Gewoon omdat ze heel goed werken. Komende weken laat ik jullie opnieuw kennis maken met de producten van YOR Health en ga ik weer nieuwe party’s geven met leuke acties dus keep in touch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *