5 tips om van je oude rommel af te komen

Heb je ook een kelder vol met spullen die je niet meer gebruikt? Of heb je zoveel kleding die je niet meer draagt en vindt je het zonde om dit zomaar weg te gooien? Dan geef ik je 5 tips om je oude spullen te verkopen.

Tip 1
Verkoop je spullen op Marktplaats of je kleding kan je ook verkopen via United Wardrobe. Op United Wardrobe heb ik zelf account dus neem gerust een kijkje;)

Tip 2
Verkoop je oude kleding op markten. Ik heb zelf een aantal keer gestaan bij de IJhallen . Maandelijks organiseren zij verkoopweekenden. Je kan een kraam huren voor en of twee dagen. Zoek je spullen uit, laad je auto vol en verkoop je spullen in Amsterdam.

Tip 3
Organiseer een kledingruil-party met je vrienden. Of je kan natuurlijk ook andere spullen ruilen zoals boeken, dvd’s of woonaccessoires. Zo hebben jullie allemaal voor niks een nieuwe kledinggarderobe.

Tip 4
Pimpen. Dit is al een paar jaar bekend maar je kan je spullen natuurlijk omtoveren. Ben je die lange spijkerbroek zat? Zet de schaar erin en maak er een leuke short van. Of verf je kleding met textielverf. Maak van je wolle trui een leuke kussenhoes. Genoeg leuke dingen om te bedenken.

Tip 5
Weet je echt niet meer wat je met je oude spullen moet doen? Geef het dan weg aan mensen die er wel blij mee zijn. Of gooi je oude kleding in de textielbakken. Andere spullen die je niet meer gebruikt kan je vaak, tegen vergoeding, inleveren bij de gemeente.

Heb je zelf nog tips wat je met oude rommel kan doen?? Let me know in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *