Hoe overleef ik de griepepidemie

Er heerst op dit moment officieel een milde griepepidemie. Dat houdt in dat twee weken achter elkaar minimaal 51 per 100.000 mensen met kenmerken van griep zijn geregistreerd bij de huisartsen.

Dus is het weer de hoogste tijd voor weer wat tips & tricks. Ook ik heb deze dagen een enorme verkoudheid opgelopen. Ik wil graag met je delen wat ik doe om er snel weer vanaf te komen!

Diffuser

Jullie weten al dat ik fan ben van de diffuser van Yor Health. Hierin doe je water met etherische oliën die in waterdamp door de ruimte verspreiden.

Nu ik zo verkouden ben hou ik van de combinatie boost, purify en pepermunt. En waarom nu deze drie?

Boost

Deze olie is een combinatie van verschillende oliën als: rozemarijn, lemongrass en sinaasappel. Het geeft een natuurlijke energie vrij. Die beter is dan de energydrankjes.

Purify

Is ook weer een fijne combinatie van onder andere kaneel en eucalyptus. Deze olie bestrijdt vreemde luchtjes en bacillen in huis. Een soort ambi pur voor na het gourmetten.

Pepermunt

Deze mag in tijden van verkoudheid en griep nooit ontbreken. Zorgt voor open luchtwegen en ik gebruik hem om te stomen en onder mijn neus te smeren voor een goede ademhaling.

Je ziet dus dat deze oliën multifunctioneel zijn! Ik hoop natuurlijk niet dat julie ziek worden maar doe er dan wel zeker je voordeel mee!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *